Ζήτησε τη στήριξη της Ελληνικής Ομογένειας στον τομέα των επενδύσεων

Ζήτησε τη στήριξη της Ελληνικής Ομογένειας στον τομέα των επενδύσεων

«Η Ελλάδα σήμερα είναι το “προκεχωρημένο φυλάκιο” της Δύσης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ανατολή», τόνισε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, υποδεχόμενος την αντιπροσωπεία της ΑΧΕΠΑ. Και αυτό είναι

μεγάλη αλήθεια, στην οποία αναγνώρισε πρόσφατα ο Αμερικανός Πρόεδρος την επέτειο του 1921, αλλά την ξεχνούν οι φίλοι μας. Και όλο το κόστος το υφίσταται ο ελληνικός λαός.

Τη στήριξη της Ελληνικής Ομογένειας στον τομέα των επενδύσεων, ζήτησε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος, κατά τη συνάντησή του με αντιπροσωπεία της οργάνωσης ΑΧΕΠΑ. «Πρέπει να γνωρίζουν, ιδίως στις ΗΠΑ, όσοι ενδιαφέρονται για επενδύσεις στον χώρο της Ευρωπαϊκής Ηπείρου, ότι η Ελλάδα, κατ’ εξοχήν αυτήν την περίοδο, είναι μια χώρα που ολοένα και περισσότερο γίνεται φιλική στις επενδύσεις», είπε και πρόσθεσε: «Οι επενδύσεις αυτές είναι δυνατόν να οδηγήσουν σε μιαν ανάπτυξη, η οποία μας είναι εξαιρετικά χρήσιμη. Γιατί μέσα από την ανάπτυξη όχι μόνον επέρχεται άνοδος του βιοτικού επιπέδου του ελληνικού λαού, αλλά επιπλέον, είναι σαφές ότι όσο περισσότερο έχουμε ανάπτυξη, τόσο μειώνεται και το δημόσιο χρέος, που είναι ένα τεράστιο βάρος για την Ελλάδα».

Πηγή: omogeneia.gr