Οι χρήστες «γυρνούν την πλάτη» στο Twitter

Οι χρήστες «γυρνούν την πλάτη» στο Twitter

Την πλάτη στο Twitter φαίνεται πως γυρνούν αρκετοί χρήστες, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας στο τρίτο τρίμηνο παρατηρήθηκε περαιτέρω μείωση, ενώ προβλέπεται και νέα στη τρέχουσα περίοδο.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το Reuters, η εταιρεία ανακοίνωσε έσοδα και κέρδη που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις της Wall Street με τις διαφημιστικές πωλήσεις να ενισχύονται 29%.

Για την πτώση στους χρήστες ευθύνεται η προσπάθεια να ξεκαθαρίσει το δίκτυο από τους ύποπτους, συμπεριλαμβανομένων των λογαριασμών που χρησιμοποιήθηκαν σε επιχειρήσεις πολιτικής επιρροής, καθώς και η αντίδραση στις νέες ρυθμίσεις προσωπικών δεδομένων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι μηνιαίοι χρήστες, όπως αναμεταδίδει το reporter.gr, υποχώρησαν στους 326 εκατ. το τρίτο τρίμηνο, χαμηλότερα από τη μέση πρόβλεψη των αναλυτών για 331,5 εκατ. σύμφωνα με το FactSet.

Τα τριμηνιαία διαφημιστικά έσοδα έκαναν άλμα 29% σε σχέση με έναν χρόνο νωρίτερα, στα $650 εκατ., με ώθηση από το ενδιαφέρον προβολής εταιρειών μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των Live Nation

Το γεγονός βοήθησε να ενισχυθούν τα έσοδα κατά 29% από πέρυσι, φτάνοντας στα $758 εκατ., ξεπερνώντας τη μέση εκτίμηση αναλυτών για $702,6 εκατ.

Η εταιρεία δημοσίευσε προσαρμοσμένα κέρδη 21 σεντς ανά μετοχή, υψηλότερα από τη μέση πρόβλεψη για 14 σεντς.

Πηγή: sofokleousin.gr Freenet S A Ekdotiki Etairia