Χάρι: Ετοιμάζει νέο ντοκιμαντέρ για το Netflix στην Αφρική χωρίς τη Μέγκαν

Χάρι: Ετοιμάζει νέο ντοκιμαντέρ για το Netflix στην Αφρική χωρίς τη Μέγκαν

Ο πρίγκιπας Χάρι κάνει σχέδια να επιστρέψει στην Αφρική μόνος του για ένα νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, όπως αποκαλύπτει η Page Six.

Παρά τα ερωτήματα σχετικά με το μέλλον της συμφωνίας του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσσεξ 100 εκατομμυρίων δολαρίων με το Netflix, ο αντάρτης των ανακτόρων σχεδιάζει ένα νέο ντοκιμαντέρ, αναφέρουν πηγές κοντά στο ζευγάρι.

Οι Χάρι και Μέγκαν το τελευταίο διάστημα βρίσκονται υπό πίεση να βρουν το σωστό περιεχόμενο για το Netflix που θα τους κάνει ξανά αρεστούς στην πλατφόρμα, μετά την κατάρρευση της συμφωνίας τους με το Spotify.

Σε περίπτωση που τελικά ο Χάρι κάνει το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ στην Αφρική αναπόφευκτα θα γίνει η σύγκριση με την αείμνηστη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία ταξίδεψε στην Αφρική για να πραγματοποιήσει εκστρατεία κατά των ναρκών λίγο πριν το θάνατό της.

Τέλος στη συμφωνία εκατομμυρίων με το Spotify
Η συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων που είχε συνάψει ο όμιλος μέσων ενημέρωσης του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν με τον γίγαντα ροής Spotify, λήγει με κοινή συμφωνία, δήλωσαν τα δύο μέρη την Πέμπτη 15/6.

Σε κοινή δήλωση στην NY Post το Spotify και η Archewell Audio δήλωσαν ότι «συμφώνησαν αμοιβαία να χωρίσουν οι δρόμοι τους και είναι περήφανοι για τη σειρά που έφτιαξαν μαζί». Το ζευγάρι είχε δημιουργήσει μόνο μία σειρά στο πλαίσιο του Archewell Audio podcast από τότε που υπέγραψε τη συμφωνία το 2020 για 20 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Το Variety επικαλούμενο μια ανώνυμη πηγή που είπε ότι το Spotify περίμενε περισσότερο περιεχόμενο από την Archewell Audio, ενώ μια άλλη ανώνυμη πηγή είπε ότι ο Χάρι και η Μέγκαν ήθελαν να απομακρυνθούν από την αποκλειστική διανομή Spotify για να βρουν ένα νέο «σπίτι» για τα ηχητικά τους έργα.

Η αποστολή της εταιρείας Archewell Audio είναι «η παραγωγή προγραμμάτων που ανυψώνει και διασκεδάζει το κοινό σε όλο τον κόσμο», καθώς και «προβάλλει διαφορετικές οπτικές και φωνές» και «χτίζει την κοινότητα μέσω κοινής εμπειρίας, αφηγήσεων και αξιών».

Πέρυσι, ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα τερμάτισαν επίσης τη συμφωνία τους με το Spotify για την αποκλειστική διανομή του podcast τους Higher Ground. Σε αυτή την περίπτωση, το Spotify είπε ότι αρνήθηκε να ανανεώσει τη συμφωνία. Είχε αναφερθεί τότε ότι το ζευγάρι είχε διαφωνήσει με το Spotify σχετικά με τον αριθμό των εκπομπών του με πρωταγωνιστές τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ και την πρώτη κυρία. Οι Ομπάμα αργότερα υπέγραψαν μια πρώτη συμφωνία με την Audible της Amazon.

Από τότε που αποχώρησαν από τη βασιλική ζωή, ο Χάρι και η Μέγκαν επικεντρώθηκαν στο να κερδίσουν χρήματα μέσω εγχειρημάτων στα μίντια, συμπεριλαμβανομένου του podcast, της αυτοβιογραφίας του 38χρονου πρίγκιπα Spare και μιας συμφωνίας με το Netflix για την παραγωγή περιεχομένου ροής, συμπεριλαμβανομένου ενός ντοκιμαντέρ για τους σχέση με τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.